Od švedske relaks, pa do tradicionalne tajlandske masaže, sigurni smo da ćete pronaći onaj tip koji baš Vama odgovara.

Švedska relaks masaža

Klasična tehnika masaže koja ima za cilj da ubrza cirkulaciju, poboljša, tonus kože, smanji napetost mišića i rezultira stanjem opšte relaksacije tela i duha.

Sportska masaža

Intenzivni masažni zahvati kombinovani sa istezanjem mišića ubrzavaju proces otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućavaju brži proces oporavka mišića, kao i poboljšanje sportskih rezultata. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

Manuelna limfna drenaža

Set specifičnih laganih pokreta kože i površinskih fascija ima za cilj da stimuliše limfni sistem koji je odgovoran za proces eliminacije štetnih produkata metabolizma ćelija. Rezultat je smanjeno zadržavanje vode i smanjenje otoka, kao i detoksikacija organizma.

 

Refleksologija

Medicinski primenjena refleksologija je drevna veština kojom se tretiraju određene zone na stopalima koje korespondiraju unutrašnjim organima i delovima tela u cilju uspostavljanja ravnoteže – balansa u njima i stimulisanja samoizlečenja organizma. Rad na stopalima opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu.

1540 RSD
30 min
1870 RSD
45 min
2200 RSD
60 min

Masaža vulkanskim kamenjem               

Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja u kombinaciji sa veštim terautskim rukama pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih terapeutskih  tehnika mobilizacije mekotkivnih struktura i zglobova koje radi kvalifikovani fizioterapeut, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanjaju se posledice stresa i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili stresnog događaja.

1870 RSD
45 min
2400 RSD
60 min

Visoko efektivan tretman za smanjenje vidljivog celulita u tri koraka. Limfna drenaža, vakuum masaža i pakovanje će učiniti da vaša koža povrati tonus, glatkoću i sjaj.

1400 RSD
60 min

Ako patite od hroničnih bolova, andulacijona terapija može vam pomoći da smanjite te tegobe. Sa ovom terapijom ležite na specijalnom madracu za andulaciju i dobijate program različitih, pulsirajućih vibracija tokom 15-30 minuta. To je kombinovano sa toplinom ugrađene infracrvene lampe. To smanjuje različite  bolove u zglobovima, mišićima i kostima. Vibracije podstiču protok krvi iz tela do kapilara, a infracrvena toplota umiruje skučene mišiće i smanjuje bol i upalu.

Za koga je pogodna?

  • Konkretno, opuštanje u telu i smirujući efekat izazivaju izrazito smanjenje tegoba kod 84% lečenih pacijenata.

Kome je namenjena ova terapija?

  • Hronična bol zbog različitih uzroka
  • Oporavak nakon napornih vežbi od strane sportista
  • Osteoporoza
  • Bolovi mišića, glavobolje, zglobovi
  • Neurološke tegobe