featured-image
2200
mesečno
Snežana Fanka

PILATES

Termini: Ponedeljak, Sreda, Petak
Nijedan drugi sistem vežbi nije toliko nežan prema vašem telu, istovremeno ga izlažući napornom treningu. Mnoge vežbe se izvode u sedećem položaju i manje su intenzivne. Pilates je toliko bezbedan da se koristi u fizikalnoj terapiji povreda u rehabilitacionim centrima.
Pilates značajno menja izgled vašeg tela, kako se ono oseća i ponaša. Gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo sa zategnutim butinama i ravnim stomakom. On uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost, snagu i ekonomičnost kretanja. Može pomoći u ublažavanju bola u leđima. Profesionalni plesači koriste dobrobiti Pilatesa već decenijama. Vrhunski atletičari ga koriste za snagu, fleksibilnost i prevenciju povreda.

Rekviziti prilikom vežbanja

  • lopte
  • tegovi
  • strunjače
Holivudske zvezde i supermodeli ga koriste da bi održavale dobar izgled. Razvijen iz, pre svega, tehnika za rehabilitaciju. Pilates je zato bezbedan i suptilan sistem vežbi pri čemu se koriste strunjača ili odgovarajuća oprema, koji će vam pomoći da izgledate i da se osećate najbolje moguće. Bez obzira na vaše godine ili kondiciju, Pilates će vam odgovarati.

Raspored Treninga

PONEDELJAKUTORAKSREDAČETVRTAKPETAKSUBOTANEDELJA
Termin
09:00-10:00
Pilates
Pilates
Pilates
Termin
20:00-21:00
Pilates
Pilates
Pilates